tag:blogger.com,1999:blog-8658486728711513005.post869588165329867882..comments2022-03-26T12:58:43.987-07:00Comments on Karórépa és fekete sárkánytoll: Kínai fűszeres sertés alacsony hőfokon sütveGabriellahttp://www.blogger.com/profile/03263710263479650313noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8658486728711513005.post-13481782612867139872010-06-23T00:29:14.919-07:002010-06-23T00:29:14.919-07:00Köszönöm. Nekem is nagyon tetszett a technika, tal...Köszönöm. Nekem is nagyon tetszett a technika, talán még jobb volt, mint a római tálas sütés. Ha nagyobb húsdarab kerül a karmaim közé, biztos így fogom elkészíteni.Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/03263710263479650313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8658486728711513005.post-87345598681871559862010-06-22T22:40:47.040-07:002010-06-22T22:40:47.040-07:00Nagyon szépen sikerült! Érdemes ezt a technikát ha...Nagyon szépen sikerült! Érdemes ezt a technikát használni, bár igazán a vastag, egyben sült daraboknál jön ki igazán az előnye. Tarját, karajt, comb diót szoktam így "sütni", hogy ne legyen fűrészporhoz hasonlatosan száraz.jókajahttps://www.blogger.com/profile/07974685943278502754noreply@blogger.com