2010. május 10., hétfő

Citromos csirke zöldséges kuszkusszal - avagy a szenilitás győzelme

Kuszkusz: Hm nem tudom mi ütött belém, de a szervezetem ezt kívánja. Pedig semmi extra nincs benne, még egy filmet is megnéztem, hogy hogyan készítik. Egyszerű, forró vízzel, vagy húslevessel fellocsoljuk, és várunk vele egy kicsit

Az alábbi étel egy saját kitaláció volt, ahol párolt zöldséges kuszkuszhoz készítettem el a citromos csirkemellet. Addig oké hogy elkészítjük a kuszkuszt és megpároljuk a zöldséget, hogy utána mi történt, azt elfelejtettem.
Pedig az a citrom isteni volt héjastul, felszeletelve az ételben, enni a hús mellé. (sütve, kicsit párolva utána? )Akárhogy erőltettem az agyamat, nem jut az eszembe, pedig úgy 2 hete készíthettem. A fűszereket már végképp nem tudom. (talán volt benne fahéj is, kis marokkói ízvilág) :-) Jöhet a kavinton.
Ha már olyan szépen lefotóztam álljon itt a kép.



This is a vegetable couscous with a lemon chicken
And I forgot the recipe.

2 megjegyzés:

  1. Hát igen, a kuszkusz nagyon finom, főleg ha eredeti marokkói recept alapján készül (Royal couscus, csirkével vagy báránnyal finom).

    Egy másik finom összetevő ételekbe (bár nem kuszkuszba) a friss nyári fekete szarvasgomba. Majd reménykedj, hogy valaki küld neked ajándékba :P.

    VálaszTörlés
  2. Reménykedem reménykedem :-DDD

    VálaszTörlés