2010. június 12., szombat

Tesztelve - Sárgaborsó fasírtpor

Az Ázsiában vettem egy csomag sárgaborsó fasírtport (200 gramm, 250 Ft körül), és leírás szerint elkészítettük. 2 dl forró vízzel elkevertük, vártunk 15 percet, majd diónyi golyókat formálva meghempergettük őket zsemlemorzsában, és forró olajban kisütöttük. Nekem nagyon ízlik, és ha legközelebb arra járok, fasírtpor fogok még venni, de biztos lehet másutt is kapni. Álljon itt néhány kép a dokumentálásról:

Megjegyzés: Szerintem hisztaminérzékenyeknek jó, de még tesztelni kell.

4 megjegyzés:

  1. A 20 dl (=2 liter!) víz kicsit soknak tűnik...

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Ilyet szoktam én is venni, zöldborsósat is, az is finom. De nem kell ám feltétlenül forró víz hozzá, nagyon megfelel a hideg is.:)

    VálaszTörlés
  3. Gondolkoztam, hogy honnan tudja a por, hogy hideg, vagy meleg az a víz:-P

    VálaszTörlés