
Hozzávalók:
Póréhagyma (1 db)
gomba (amennyi volt)
tök (egy cikk tök)
tejszín (1 dl)
só, bors, őrölt szerecsendió
1 ek fenyőmag

Bármilyen tészta
Elkészítés
Felkarikázott póréhagymát, a megpucolt gombával kb. 5 percig fedő alatt alacsony hőmérsékleten pároljuk. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott tököt, ízesítjük a szerecsendióval, só, borssal, és kb. 8 percig megint fedő alatt alacsony lángon főzzük. Ekkor kerül bele a tejszín, még egyszer felforraljuk. (Nekem be is kellett sűríteni a szószt). Pirított fenyőmaggal a kifőtt tésztán tálaljuk.
Megjegyzés: Hisztaminérzékenyeknek tökéletes
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése