
Hozzávalók:
4 szelet mélyfagyasztott halkocka
só, bors
1 citrom leve
2 ek liszt
olaj
1 db barack
1 db kisebb vöröshagyma
1 ek curry
5 dl leves
1 kk étkezési keményítő
2 ek mandula
2 ek mazsola
Elkészítés:
A halfilét felengedem, megsózom, citromlével meglocsolom, a haldarabokat lisztbe forgatom, és kevés forró olajon aranyszínűre sütöm. Félrerakom.
A meghámozott gyümölcsöt és a hagymát kockára vágyom, forró olajban a hagymát sárgára pirítom, majd a gyümölcsöt hozzáteszem. Meghintem curryvel, felöntöm a levessel, felforralom, és hideg vízzel elkevert keményítővel besűrítem. Beleteszem a haldarabokat, és összeforralom. Mandulát, és mazsolát szórok bele.
Megjegyzés: Hisztaminérzékenyeknek tökéletes.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése