2010. január 21., csütörtök

Kelkáposzta saláta

Ehhez fénykép nincs, mert az egészet megettem hamarabb.

Hozzávalók:

1 kis fej kelkáposzta
1-2 evőkanál mustár (helyettesíthető majonézzel)
2 dl kefir (helyettesíthető tejföllel)
1 fél fej hagyma
só,
bors
cukor
kevés citromlé

Elkészítés:
Kelkáposztát csíkokra vágom, megtisztítom, majd a felszeletelt hagymával megsózom (kb. 1,5 teáskanál só), fél órát állni hagyom. Fél óra letelte után kifacsarom, és ízlés szerint hozzákeverem a többi hozzávalót. Majd a hűtőbe teszem

Megjegyzés: Hisztaminérzékenyeknek rossz. Mert hagyma, kefir, mustár, és még állni is hagytam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése