Hozzávalók a húshoz:
pulykamell
mozzarella
saláta
fűszerkeverék (nálam görög fűszerkeverék került rá)
Kevés balzsamecet (én a fehér borból készültet szeretem)
olívaolaj a sütéshez
A húst nagyobb szeletekre vágom, belül egy kis üreget képeztem, majd sózom, és fűszerkeverékkel bedörzsölöm. Megtöltöttem mozzarellával és salátával, majd fogpiszkálóval összetűztem. Serpenyűben mindkét oldalát jól átsütöttem, a maradék zaftot felöntöttem kevés balzsamecettel és a kész húsra öntöttem.

tészta
1 db cukkini
Különböző színű paprika
fenyőmag
Fűszernek: só, bors, kakukkfű
Elkészítés:
A felvágott cukkinit, paprikát, a kakukkfűvel, sóval borssal, és a fenyőmaggal megpirítom (A fenyőmagot én külön pirítottam, hogy ne piruljon túl), majd összekevertem a kifőtt tésztával.
Megjegyzés: Hisztaminérzékenyeknek jó.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése